Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Alper Taş,  “Çamlıhemşin halkı örnek bir şey yaptı. Gerek aday belirleme sürecinde...

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Genel Başkanı Alper Taş,  “Çamlıhemşin halkı örnek bir şey yaptı. Gerek aday belirleme sürecinde gerek seçim çalışmaları sürecinde gerekse şimdi yürütmede hep rol aldı. Demokratik mekanizmaların içinde yer aldı. Bu güzel ilçeye de böyle güzel bir çaba yaraşırdı” dedi.
ÖDP Genel Başkanı Alper Taş Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Melek’i makamında ziyaret etti.
Taş Çamlıhemşin’le dayanışma içinde olacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Başkanımızın ve ilçe halkının gayretlerini yakından takip ediyoruz. Gerek ilçede gerekse ilçe dışında yaşayan Çamlıhemşinlilerin Başkanımızı ve buradaki çalışma arkadaşlarını yalnız bırakmadıklarını biliyoruz. Biz de gücümüz oranında bu olumlu çalışmalara destek olacağız. 21 Eylül günü gerçekleştirecek olan Çamlıhemşin Geleceğini Arıyor Kurultay Hazırlık çalışmasının da çok başarılı geçmesini diliyorum. Bu özgün çalışmanın yerel yönetimler için çok anlamlı olduğunu düşünüyorum.”
Çamlıhemşin Belediye Başkanı İdris Melek’de ÖDP Genel Başkanı Alper Taş’ın ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, “Seçimden bu yana tüm dostlar bizim yanımızda durdu. Bu bizi yüreklendiriyor. ÖDP Genel Başkanı Alper Taş’ında ziyareti bizi mutlu etmiştir. Bizi merak eden, çalışmalarımıza fikri destek sunan herkese çok teşekkür ederiz. Sayın Başkanla hem sorunlarımızı hem de olanaklarımızı konuştuk. Bölge insanı olması nedeni ile yaşanan sorunların farkında. Bu fikir paylaşımı bizi daha da zenginleştirmiştir” dedi.
‘GELECEĞE BİRLİKTE YÖN VERECEĞİZ’
Ziyaret sırasında Çamlıhemşin Kurultay’ı ile ilgili bilgilendirmede bulunan İdris Melek şunları söyledi:
“İlçede yaşayan, ilçe ile bağı olan, ilçemizi seven herkesle birlikte bir gelecek inşa etmek istedik. Nasıl kalkınacağız? Hangi olanaklar var? Sorunlarımız neler? Bunların hepsini konuşacağız. Bu toplantımız önümüzdeki yıl gerçekleştireceğimiz daha geniş kurultaylarında hazırlayıcısı olacak. Turizm, tarım, şehir planlaması gibi aklınıza gelen ilçemizle ilgili tüm konuların çözümüne ilişkin yanıtlar arayacağımız toplantı başlayıp biten bir etkinlik olmayacak. Devam eden, katılan, artan ve büyüyen bir çabanın ilk adımı olacak. Bu anlamda beklide Türkiye’nin özgün çalışmalarından birini yapmış olacağız.”