ÖDP Hopa İlçe Örgütü'nden çağrı: Gelin beraber yönetelim

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Hopa İlçe Örgütü, mahalli idare seçimleri için bir mesaj yayımladı. "Hopa’yı AKP zihniyetinden kurtarmak bizim elimizde" denen açıklamada, Hopalılara yerel seçim için halkın katılımıyla belediye başkan adayı belirleme çağrısı yapıldı.

"Sevgili Hopalılar, birlikte başarabiliriz, AKP'yi yenebiliriz." başlıklı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"31 mart 2019'da yerel seçimler var! Hopa’yı AKP zihniyetinden kurtarmak bizim elimizde. AKP zihniyeti yağma ve talandır. AKP zihniyeti doğanın yok edilmesidir. AKP zihniyeti tek adamın her şeye karar vermesidir. Hopa’yı bu zihniyetten kurtarmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bunun için birleşmeliyiz.

Gelin Hopa'yı kazanmak, AKP zihniyetinden kurtarmak için belediye başkan adayımızı halkın katılımına açık bir ön seçimle belirleyelim.

Bir partinin merkezinden atanan bir aday değil doğrudan halk tarafından seçilmiş bir adayla seçimlere hep beraber katılalım!

Halkın birleşik gücünü yaratmak için gelin halkın yerel yönetim meclislerini kuralım!

Nasıl bir Hopa istiyorsak öyle bir Hopa’yı birlikte yaratalım, yerel sorunlarımıza birlikte çözüm bulalım.

Halkın egemenliğini elinden alan, demokrasiyi ortadan kaldıran iktidara karşı halk egemenliğini ve demokrasiyi birlikte inşa etmeye Hopa’dan başlayalım! Kendimiz için değil! Partimiz için değil! Memleketimiz için bunu yapmalıyız, birleşmeliyiz !

Bunun için biz varız Haydi hep beraber harekete geçelim! Söz de yetki de karar da iktidar da halkın olsun!

Hopa’yı birlikte yönetelim! Suyumuza, kıyılarımıza, yeşilimize, toprağımıza, ormanımıza ve geleceğimize birlikte sahip çıkalım!

ÖDP Hopa İlçe Örgütü"