Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) İstanbul İl Örgütü yarın saat 13.00’te Beşiktaş’ta bulunan Kartal heykelinin önünde kentlerde yaşanan talana ve ranta dikkat çekmek için basın açıklaması gerçekleştirecek. ÖDP tüm yurttaşları basın açıklamasına davet etti. ÖDP’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kentlerimizi kazanalım, Türkiye’yi yeniden kuralım’ talebini hep birlikte dile getirmek ve yükseltmek için 3 Şubat […]

ÖDP: Kentlerimizi kazanalım, Türkiye’yi yeniden kuralım

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) İstanbul İl Örgütü yarın saat 13.00’te Beşiktaş’ta bulunan Kartal heykelinin önünde kentlerde yaşanan talana ve ranta dikkat çekmek için basın açıklaması gerçekleştirecek.

ÖDP tüm yurttaşları basın açıklamasına davet etti.

ÖDP’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Kentlerimizi kazanalım, Türkiye’yi yeniden kuralım’ talebini hep birlikte dile getirmek ve yükseltmek için 3 Şubat Pazar günü gerçekleştireceğimiz basın açıklamasına tüm kamuoyunu ve kentlerine sahip çıkan yurttaşlarımızı bekliyoruz.” ÖDP ayrıca 14.00 ve 18.00 saatleri arasında Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nde Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenleyecek. Çalıştay’da Tarık Şengül, Cevahir Efe Akçelik ve Alper Taş konuşmacı olarak yer alacak. Çalıştayın son bölümünde forum düzenlenecek.”