Oğuzhan Uğur, photoshop ile yapılan bir fotoğrafla kendisini hedef gösteren Melih Gökçek'e, "Yine danışmanınızın tweet attığı yüzde 1’lik kısıma denk geldik sanırım" dedi. Uğur'un açıklaması üzerine yeniden paylaşım yapan Gökçek, "Madem Photoshop diyorsun, aksini iddia etmem. Düzeltiyorum" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Uğur'dan kendisini hedef gösteren Melih Gökçek'e: Yalnız bu photoshop başganım

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkanı Melih Gökçek, photoshop ile yapılan sahte fotoğraf üzerinden Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur'u hedef gösterdi.

Oğuzhan Uğur ise Gökçek'e "Benim böyle bir cümlem yok. Siz bilmeden tweet atmazdınız oysa. Yine danışmanınızın tweet attığı yüzde 1’lik kısıma denk geldik sanırım" dedi.

Şu an firari olarak aranan Emre Uslu'nun altına photoshop ile Oğuzhan Uğur'a ait olmayan bir sözün eklenerek yayınlanmasını gerçek zanneden Gökçek, o fotoğrafı paylaşarak "Şimdi bu tesadüf mü?" diye sordu.

Oğuzhan Uğur da Gökçek'in tweetini alıntılayarak, "Yalnız bu photoshop başganım. Şimdi Google’a fotoshop yazmayın uğraştırmayayım sizi, 'sahte' yani. Benim böyle bir cümlem yok. Siz bilmeden tweet atmazdınız oysa. Yine danışmanınızın tweet attığı yüzde 1’lik kısıma denk geldik sanırım" yazdı.

MELİH GÖKÇEK'TEN YANIT

Uğur'un photoshop açıklaması üzerine tekrar paylaşımda bulunan Melih Gökçek, "Madem Photoshop diyorsun, aksini iddia etmem. Düzeltiyorum" diye yazdı.