Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sanatçı Tarkan'ın 'adını duyurmadan büyük yardımlarda bulunduğunu' yazdı. Oğuzhan Uğur, "Belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu" ifadelerine yer verdi.

Oğuzhan Uğur'dan Tarkan paylaşımı: Adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberdarız
Fotoğraf: Depophotos

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 10 ildeki depremzedeler ve arama kurtarma çalışmaları için yapılan yardımlar konusunda tüm Türkiye seferber oldu.

Pek çok ünlü isim ve şirket afet bölgelerine yardımlar yaparken, sanatçı Tarkan'ın adı hiç anılmıyordu. Depremin meydana gelidği 6 Şubat gününden gününden itibaren yardımlar konusunda çabalayan ve Hatay'a da giden Babala TV kurucusu Oğuzhan Uğur, bu konuya dair bir paylaşım yaptı.

Oğuzhan Uğur, yıllardır yaptığı yardımlar konusunda adının geçmesini istememesiyle bilinen sanatçı Tarkan'ın deprem nedeniyle büyük yardımlar yaptığını belirtti.

Twitter hesabından paylaşım yapan Oğuzhan Uğur, şunları kaydetti:

"Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama… Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim…"