Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi'nin adalesinde hissettiği ağrıdan dolayı Adana Demirspor maçında forma giyemediğini ifade etti. Buruk, "Sadece saha içi değil, özel hayatında da çok iyi olmayan bir haftası vardı onun için. Önümüzdeki maçta bizle birlikte olacaktır" dedi.

Okan Buruk'tan 'Mauro Icardi' açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Mauro Icardi hakkında "Önümüzdeki maçta bizle birlikte olacaktır" açıklamasını yaptı.

Buruk, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray'ın kuruluşunun 117. yılını kutlarken, kulübün kurucusu Ali Sami Yen ve arkadaşlarını andı.

Buruk, sahanın zeminin kötü olduğunu, her iki takımın da bundan çok etkilendiğini dile getirdi.

Buruk, "Bir puanı kazanç olarak mı görüyorsunuz , 2 puanı kayıp mı?" sorusuna "Tabii üzüntülüyüz. Rakip son 20-25 dakika 10 kişi kalmış. Birçok gol pozisyonuna girmişiz. Ofansif olarak üstün oynadığımız bir maçtı. Galatasaray takımı her kazanamadığı maçta üzüntü duyar. Bu üzüntüyü şu anda duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

ICARDİ AÇIKLAMASI

Buruk, Mauro Icardi'nin adalesinde hissettiği ağrıdan dolayı Adana Demirspor maçında forma giyemediğini dile getirdi.

Icardi'nin hafta içindeki genel durumunun iyi gelişmediğine dikkati çeken Buruk, "Sadece saha içi değil, özel hayatında da çok iyi olmayan bir haftası vardı onun için. Devamında ağrısı da devam edince bu maç için kadroya almadık. Önümüzdeki maçta bizle birlikte olacaktır" diye konuştu.

Buruk, genel olarak iyi yolda olduklarını da sözlerine ekledi.