Ekşi Sözlük ve Twitter’da gündeme gelen olayda, Okmeydanı’nda iki kişinin, oturdukları sokakta bulunan kedileri zehirleyerek ve işkence ederek öldürdüğü ileri sürüldü.

Okmeydanı’nda iki kişi, sokak kedilerini zehirleyerek öldürdü!

Okmeydanı’nda gerçekleşen hayvan cinayetinde iki kardeşin sokak kedilerini zehirleyerek ve işkence ederek öldürdüğü ileri sürüldü.

Olay, sosyal medya ve Ekşi Sözlük’te gündeme taşındı. HaklariHaklari2 kullanıcı adlı bir hesabın sahibi, İstanbul Okmeydanı’nda oturan komşularının sokak kedilerini işkence ederek ve zehirleyerek öldürdüğünü öne sürdü. Yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Komşum sokak kedilerinden nefret ettiği için önceki hafta 2 yavru sokak kedisini işkenceyle öldürdü. Bu hafta ise sokağın her yerine zehir dökerek 2 kediyi zehirledi. Sürekli kedilere işkence yapıyorlar ve polis bir şey yapmıyor. Kimden yardım isteyeceğim?”

Ekşi Sözlük’te de gündeme gelen olay büyük tepki topladı. Platformada açılan başlıkta olayınm muhatabının şu anlatımları aktarıldı:

“Ben Okmeydanı Y. sokakta oturuyorum. Komşum H. Ş. ve E. Ş. tam bir psikopat. Sırf bahçelerine kedi girdi diye taşlıyorlar ya da girmesin diye zehirliyorlar. Halbuki gece kondu mahallesindeyiz ne bekliyor ki. Geçen senede aynı olay oldu, 1 anne kedi ve 5 yavru kediyi kutuya koyup çöp konteynırına atmışlar. Tesadüf eseri komşular görüp çıkarmış kedileri. Önceki hafta neden bilmiyorum ama gözümün önünde büyüyen daha ufacık 2 kediyi vura vura bağırsaklarını çıkardı. Az önce de sokağın her yerine zehir dökerken yakaladım kavga ettik ama söylenmekten başka bir şey yapamadım. Polisi yine aradım bir şey yapamıyorlarmış.”