Olcay Baykal: O fotoğraftaki hanımefendi ben değilim

Olcay Baykal, eşi Deniz Baykal’ın rahatsızlığı sonrası sosyal medyada paylaşılan ve büyük ilgi gören eski fotoğrafla ilgili Hürriyet’e açıklama yaptı.

O fotoğrafta kendisinin yer almadığını vurgulayan Olcay Baykal “Hatırladığım kadarıyla fotoğraf bir röportaj sırasında çekildi. Ancak sosyal medyaya yansıdığı gibi o fotoğraftaki hanımefendi ben değilim. Kim olduğunu tam hatırlayamıyorum” dedi. Fotoğraftaki kadının Ecevit ailesinin yakın dostu Muhsin Bilgehan’ın eşi Tangül Bilgehan olduğu öğrenildi.

Öte yandan önceki akşam Deniz Baykal'ın son durumuyla ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Erkan İbiş şunları söyledi; "Deniz Baykal ile ilgili son bilgileri paylaşmak için biraraya geldik. Yoğun bakım altında. Yaşamsal bulguları normal. Solunumu kendine ait. Kendi kendine ait solunum mevcut. Bilinci kapalı. Kol ve bacaklarda hafif hareketleri mevcut. Bunlar bizim için çok sevindirici. Derin komada değil. Hatta komadan çıkış belirtileri olduğunu söylemek istiyorum. Elbette ki bundan sonraki yoğun bakımdaki süreç zaman alacak. Günler haftalar alacaktır. Herhani bir komplikasyon olmadığı sürece bu i.yileşme sürecinin daha iyi noktalara ulaşacağını bekliyoruz ve umuyoruz. Yine de sabırlı olmamız gerektiğini vurgulamak istiyorum. Zaman zaman solunum desteği vereceğiz. Amacımız beyin korumayı en üst seviyede sürdürebilmek. İyi yolda olduğumuzu söylemek istiyorum. Bir sonraki açıklamamızı Cuma akşamı yapacağız."