İzmir'de derin dondurucuda cesetleri bulunan 3’ü kadın 4 kişinin öldürülmesine ilişkin Türkmenistan uyruklu 1 kişi tutuklandı. Yardım ve yataklık yaptıkları öne sürülen 3 kişi ise serbest bırakıldı.

Kaynak: AA
Öldürülen 4 kişi derin dondurucuda bulunmuştu: Cinayet zanlısı tutuklandı

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki bir evde derin dondurucu ve buzdolabında Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesetlerinin bulunmasına ilişkin gözaltına alınan cinayet zanlısı Saparmurad H. tutuklandı, 3 kişi serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Bayraklı ilçesinde 18 Haziran'da 3'ü kadın 1'i erkek 4 Türkmenistan vatandaşının kasten öldürülmesi olayının zanlısı Türkmenistan uyruklu Saparmurad H. ile yardım ve yataklık yaptıkları öne sürülen 3 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden cinayet zanlısı Türkmenistan uyruklu Saparmurad H. tutuklandı, yardım ve yataklık yaptıkları öne sürülen 3 kişi ise serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Bayraklı ilçesinde bir eve giden polis ekipleri, derin dondurucuda vücut bütünlükleri bozulduğu tespit edilen anne Gülkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova (30) ve Laçin Geldiyarova (28) ile Ruslan Kerimov'a ait cesetler bulmuş, şüpheli S.H. gizlendiği Çeşme ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanmıştı.