21 Ekim 2012'den bu yana yurttaş gazeteciliği alanında en dikkat çeken oluşumların başında gelen Ötekilerin Postası 2. Nar Ödülleri'ni verecek

Ötekilerin Postası Nar ödülleri sahiplerini buluyor

21 Ekim 2012'den bu yana yurttaş gazeteciliği alanında en dikkat çeken oluşumların başında gelen Ötekilerin Postası 2. Nar Ödülleri'ni verecek. 1 Kasım Cumartesi akşamı İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'nde düzenlenecek ödül töreninde Babazula, Dodan, Peyk, Simurg, Suavi ve Vava sahne alacak.

Geçen yıl Yaşayan Nar Ödülü Gezi Direnişi'nde hayatını kaybedenlere, Nar Çiçeği ödülü Pınar Selek'e ve Nar Taneleri Ödülü de Cumartesi Anneleri'ne verilmişti.

Bu yıl Nar Ödülleri’nin jüri üyeliğini Ahmet Hakan, Ayça Damgacı, Ayhan Bilgen, Ayşe Mücella Yapıcı, Can Dündar, Esmeray Özadikti, Ferhat Encü, Mehmet Tarhan, Pınar Selek ve Ötekilerin Postası üstlenecek.

Ödüller ayrımcılıktan, ötekileştirmeden, ırkçılıktan, şiddetten arınmış, daha özgür ve adil bir dünya için çalışmış, bu idealler uğruna riskler almış, ezber bozmuş, barışın dilini kullanmış; bunları yaparken, insanlara mücadeleye devam etme yolunda ilham ve umut veren kişilere veriliyor.