Otomobil test sürüşlerinde Getir ve Renault’tan önemli işbirliği

Satın almak istediğimiz bir otomobili test etmek için bazen randevu almamız ya da saatlerce prosedür gereği beklememiz gerekebiliyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak isteyen Getir ve Renault, yaptığı işbirliğiyle otomobil test sürüşünü İstanbulluların ayağına kadar getirdi.

Dakikalar içinde yüzlerce çeşit ürünü İstanbul’un her yerine teslim eden Getir, yeni Renault Megane Sedan için test sürüşü programını başlattı. Yapılan anlaşmayla birlikte yeni Renault Megane Sedan’ı test etmek isteyen İstanbullular, sadece dakikalar içinde kapılarının önünden test sürüşüne çıktı.

Haftaiçi 18:00 - 22:00, haftasonu ise 12:00 - 22:00 saatleri arasında Renault görevlileri, test aracını dakikalar içinde Getir kullanıcılarının bulunduğu konuma getirerek test sürüşü esnasına eşlik etti. Böylelikle Getir kullanıcıları, hiçbir otomobil bayisine gitme ihtiyacı duymadan yeni Renault Megane’ı deneyimleme şansı yakaladı. Renault ve Getir tarafından yapılan işbirliği, teknoloji ve otomobil dünyasının birleşmeleri, yenilikçi pazarlama kampanyalarına öncülük edecek başarılı bir iş olarak sonuçlandı.