Oyuncu Ceyhun Fersoy, gittiği mekanda saldırıya uğradı. Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Darp edildim, bundan sonra gereğini avukatlarım yapacak" dedi.

Oyuncu Ceyhun Fersoy darp edildiğini duyurdu

TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşan "Seksenler" dizisinde, Şahin karakterini canlandıran oyuncu Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak saldırıya uğradığını açıkladı.

Arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu'ndaki bir mekanda darp edilen oyuncu, hastanede çekilen fotoğrafını paylaştı. Fersoy paylaşımına, "Dün darp edildim, biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşımın üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı" notunu düştü.

.

Fersoy daha sonra yaptığı bir paylaşımda da "Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır" ifadelerini kullandı.

“BU İŞİN PSİKOLOJİSİ BAŞKA BİR ŞEYMİŞ”

Ardından bir paylaşım daha yapan oyuncu, kendisine destek olan herkese teşekkür etti. Fersoy, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Çok çok teşekkür ederim mesajlarınızı aldım. Arayan soranlara da. Geri dönemediklerim kusura bakmasın. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel hissettiriyor ama bu işin psikolojisi başka bir şeymiş. Onu da en yakın zamanda atlatacağız. Geçti, gitti diyoruz; sağlıktan başka bir şey yok. Kendinize çok çok dikkat edin.”