Oyuncu Ozan Güven tarafından darp edilen Deniz Bulutsuz’un yaşanan şiddet olayı sonrasında kaydedilmiş kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Bulutsuz’un sokakta çıplak ayakla yürüdüğü görülüyor.

Ozan Güven’in darp ettiği Deniz Bulutsuz’un kamera görüntüleri ortaya çıktı!

Oyuncu Ozan Güven’in, Deniz Bulutsuz’u darp etmesinin ardından yaşananlara ait kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Deniz Bulutsuz’un evden çıktıktan sonra çıplak ayakla sokakta yürüdüğü görüldü.

Günaydın gazetesinin haberine göre; Güven'in evinin yakınlarında bulunan bir araştırma merkezinin güvenlik görüntüleri incelendi. Kamera görüntülerinin iş yerinin ön kısmını ve sokağı gösterdiği anlaşıldı. Görüntülerde Bulutsuz'un darp sonrası 03.38'de çıplak ayakla kamera görüntüsünün açısına girdiği, 3-4 metre yürüdükten sonra Levent Caddesi'ne doğru gittiği belirlendi.

ŞOFÖR DE KAMERA KAYITLARINDA

Bulutsuz'un görüntülerinin devamında 03.40 sularında Güven'in şoförü Hasan D.'nin görüntüye girdiği belirlendi. Güven'in ifadesinde belirttiği benzin istasyonunun kamera görüntüleri incelendi. Kamera görüntülerinde Güven'in şoförüne ait aracın istasyona girdiği ve marketten alışveriş yaptığı görülüyor. Ancak bu sırada Bulutsuz'un içeride olup olmadığı belirlenemedi.

ozan-guven-in-darp-ettigi-deniz-bulutsuz-un-kamera-goruntuleri-ortaya-cikti-757334-1.

HAKARET ETTİ

Öte yandan dün de Güven ve Bulutsuz arasında yargılama devam ederken, Bulutsuz'un dava dosyasına Ozan Güven'in kendisini daha önce de şiddet içeren sözler sarf ettiğini gösteren WhatsApp yazışmalarını delil olarak sunduğu ortaya çıktı.

Belgelerde ikilinin eski tarihli yazışmalarında, Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a sarf etmiş olduğu sinkaflı sözler nedeniyle defalarca kez özür dilediği görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Deniz Bulutsuz'un 'darp' nedeniyle şikayetçi olduğu oyuncu Ozan Güven için 3 yıl 8 aydan 13,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlk duruşma, 21 Ocak 2021'de yapılacak.