Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. tura kalması durumunda kimi destekleyeceğini açıkladı. Özdağ, seçimlerin 2. tura kalması durumunda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında kimi destekleyecekleri ile ilgili soruya "Türkiye'nin Erdoğan'ı aşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye yanıt vererek Kılıçdaroğlu lehinde görüş bildirdi.

Özdağ'dan "İkinci turda Kılıçdaroğlu ile Erdoğan kalırsa kimi desteklersiniz" sorusuna yanıt

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, YouTuber Oğuzhan Uğur'un 'Mevzular' programına katıldı. Perşembe günü yayınlanacak programdan yayınlanan fragman, kısa haliyle gündem oldu.

Aylar önce Mansur Yavaş'ı aday olarak göstererek tartışmaların fitilini ateşleyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Uğur'un sunduğu 'Açık Mikrofon' programının ilk bölümüne katılarak programın formatı gereği konukların sorularını yanıtladı.

Özdağ'a bir seyirci tarafından seçimlerin 2. turunda kalması durumda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında hangisi destekleyeceği soruldu. Özdağ ise bu soruya, "Türkiye'nin Erdoğan'ı aşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.