CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’na ücretsiz ulaşım vaadi için, “Sen kimin cebinden, neyi bedava yapıyorsun?” diye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ağrı Adayı Savcı Sayan, öğrencilere hemen her şeyi bedava yapacağını vadetti. Sayan, ağrıdaki öğrencilere ulaşımın yanı sıra elektrik, su ve internetin de ‘bedava’ olacağını söyledi. SAYAN’DA HER ŞEY BEDAVA AKP’nin Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı […]

Peki, sizin adayınız kimin cebinden bedava yapıyor?

CHP’nin İBB Adayı Ekrem İmamoğlu’na ücretsiz ulaşım vaadi için, “Sen kimin cebinden, neyi bedava yapıyorsun?” diye tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ağrı Adayı Savcı Sayan, öğrencilere hemen her şeyi bedava yapacağını vadetti. Sayan, ağrıdaki öğrencilere ulaşımın yanı sıra elektrik, su ve internetin de ‘bedava’ olacağını söyledi.

SAYAN’DA HER ŞEY BEDAVA

AKP’nin Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, önceki gece Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Dinamit’ adlı programa konuk oldu. Programda Ağrı’da okuyan bir üniversitelinin öğrencilerin sorunlarından bahsetmesi üzerine Sayan, öğrencilere yönelik vaatlerini açıkladı. Sayan, şu ifadeleri kullandı: “Biz Ağrı’daki öğrenciler için bir proje başlattık. Bundan böyle Ağrı’ya üniversite öğrencisi kazandırmak için, daha çok öğrenci çekebilmek için Ağrı’da evde kalan öğrencilerin su ve elektrik parasını belediye ödeyecek. İnterneti bedava olacak. Ulaşımı bedava olacak. Ayrıca her sabah evlerinin önüne ekmek ve sütleri bırakılacak.”

CHP’YE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, 4 yaşına kadar bebeği olan annelere ulaşımın ücretsiz olacağını söyleyen CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na sert tepki göstermişti. Erdoğan, İmamoğlu hakkında, “Ne diyorlar? Doğum yapmış dört yaşına kadar çocuğu olan annelere otobüsler bedava, gençliğe şu yaşa kadar bedava. Sen kimin cebinden neyi bedava yapıyorsun? Kalkar şu kadar indirim dersiniz. Siz bunlara inanıyor musunuz? Bunlar kurusıkı atıyorlar” demişti.