Doğu Perinçek'in Genel Başkanı olduğu Vatan Partisi'nin yayın organı Aydınlık'ın "Sedat Peker'in FETÖ'ye 'zarif' selamı: Hiçbir cemaati hedef almadım hakim bey" başlıklı haberine suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanlığını yaptığı iddia edilen Emre Olur'dan yanıt geldi. Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı'nın tweetini alıntılayan Olur, "Ağzına aldığın isim, Sn. Reis Sedat PEKER’in ismi boğazına düğümlenir, boğulursun" ifadelerini kullandı.

Perinçek’in gazetesi ile Sedat Peker arasında polemik: Manşete taşıdılar

Suç örgütü lideri Sedat Peker ile Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek arasında başlayan 'FETÖ' tartışması, Vatan Partisi'nin yayın organı Aydınlık'ta yer alan "Sedat Peker'in FETÖ'ye 'zarif' selamı: Hiçbir cemaati hedef almadım hakim bey" başlıklı haberle tırmandı.

Geçtiğimiz günlerde Peker ve Perinçek arasında 'FETÖ' tartışması yaşanmış, Peker de basın danışmanı Emre Olur aracılığıyla sosyal medya üzerinden "Çakma doğu; Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. fetullah gülen’e bir kere selamımı oradan bulup yayınlarsan ben şerefsizim, eğer yayınlamazsan sen k..., n..., k..., ş..., a... i... Daha doğrusu sen hepsisin" ifadelerini kullanmıştı.

Bu tartışmanın ardından Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı, Aydınlık gazetesinde "Sedat Peker'in FETÖ'ye 'zarif' selamı: Hiçbir cemaati hedef almadım hakim bey" başlıklı haberin yayımlanmasından bir gün önce sosyal medya hesabından "Sedat Peker'in duruşma salonlarında FETÖ'ye yolladığı "zarif" selamlar tek tek, belgeleriyle yarın (11 Ağustos) Aydınlık'ta yayınlanacak. Tivitirlarda racon kestiğini sanan çakalların FETÖ'ye nasıl el pençe olduğunu okuyacaksınız. Aydınlıkçılarla ve gerçekle başa çıkamazsınız" paylaşımını yaptı.

Bursalı'nın mesajını alıntılayan Olur ise "Kırmızı yanak Özgür. Haddinden fazla büyük konuşmuşsun, dikkat et. Ağzına aldığın isim, Sayın Reis Sedat Peker'in ismi, boğazına düğümlenir, boğulursun. Kendisinin geçmişi, bugünü ve geleceği hep şerefle anılacak. Sizler ise pisliklerinizle ve kahpeliklerinizle anılacaksınız" yanıtını verdi.

'PEKER'İN SAVUNMASINI OKURSANIZ GÜLEN'E SELAMLARINI GÖRÜRSÜNÜZ'

Aydınlık gazetesinin söz konusu manşetinde şu ifadeler yer aldı:

"Bir dönem yurtdışından MOSSAD kontrolünde attığı videolarla konuşulan Sedat Peker'in Ergenekon tertibi dönemindeki tutumu gündemde. Konu, bir Twitter sohbetinde Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in “Sedat Peker'in Ergenekon davasındaki savunmasını okursanız orada Fetullah Gülen'e zarafetli selamları, göndermeleri olduğunu görürsünüz.” sözleri üzerine konuşulmaya başlandı. FETÖ'nün devleti tamamen ele geçirmek için kurduğu kumpaslardan Ergenekon'da, suçlamalara dayanak için organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker gibi isimler dosyaya monte edilmişti. Ergenekon duruşmalarında Vatan Partililer en baştan itibaren dosyanın bir ABD/FETÖ tertibi olduğunu, Vatan Partisi'nin, TSK'nın, yurtseverlerin hedef alındığını açıkladı. Hem diğer sanıkları hem Türk kamuoyunu uyardı. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, FETÖ'cü hakimlerin yüzüne “Bizim çıktığımız koğuşlara siz gireceksiniz” dedi. Öyle de oldu..."

perincek-in-gazetesi-ile-sedat-peker-arasinda-polemik-mansete-tasidilar-1050836-1.