Arsenal, Bayern Münih ve Real Madrid'in teknik direktörlük görevine getirmek istediği Mauricio Pochettino, Ole Gunnar Solskjaer'in görevden alınması durumunda Manchester United'ın başına geçmek istiyor

Pochettino, Manchester United'ı bekliyor

Tottenham'dan ayrıldıktan sonra ismi birçok kulüple anılan teknik direktör Mauricio Pochettino, İngiliz basınına göre Manchester United'ı bekliyor.

47 yaşındaki Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino, Tottenham'daki görevinden ayrılmasıyla birlikte Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin gözdesi haline geldi.

Goal Türkiye'nin Manchester Evening News'den aktardığı habere göre Pochettino, takımdaki geleceği sallantıda olan Ole Gunnar Solskjaer'in görevden alınması durumunda Manchester United'ın başına geçmek istiyor.

Haberin devamında Pochettino'nun, geçtiğimiz kış Jose Mourinho ile yolların ayrılmasından sonra da Kırmızı Şeytanlar'a gitmek istediği bilgisine yer verildi.

Ayrıca Arsenal'in de teknik direktörlük görevine Pochettino'yu düşündüğü belirtildi. Pochettino için Bayern Münih ve Real Madrid'in de devrede olduğu ifade edildi.

Deneyimli çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde tekliflere açık olduğunu ve kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediğini dile getirmişti.