Batman Belediyesi'nin düzenlediği ramazan etkinliği, Hüda-Par yöneticileri tarafından tepkiyle karşılandı

Ramazanda 'çılgın dans' HÜDA PAR'la kayyumu karşı karşıya getirdi

AKP iktidarı tarafından KHK ile kayyum atanan Batman Belediyesi'nin düzenlediği ramazan etkinliği, HÜDA PAR yöneticileri tarafından tepkiyle karşılandı.

Etkinlik sırasında sunucunun sahneden "En çılgın, en çılgın… En çılgın dans eden arkadaşımızı ödüllendireceğiz" şeklinde anons yaptığı ve sahnede dans edildiğine dair videoyu Twitter'da paylaşan HÜDA PAR Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı İsa Aydın, 'çılgın dans' etkinliğine şu mesajla tepki gösterdi: "Teravih saatinde Batman Belediyesi'nden çılgın dans (kendi deyimleri) programı. Kayyum çalışıyor."

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Aydın Gök, İsa Aydın'ın mesajının altına "Ramazanın ruhundan,feyiz ve bereketinden mahrum olanlar, gençleri de bu değerlerden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Çılgınlığa hayır!" yazdı.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Vural ise, "Halkın sosyal -kültür dokusunu tahrip etmeye yönelik etkinlikleri,RAMAZAN ŞENLIKLERI ADI altında icra etmek, kabul edilemez bir rezalettir" ifadesini de kullandı. Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR'dan gelen tepkinin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları da tepkilerini yazdı.