Real Madrid, kiralık olarak başka takımlarda oynayan futbolcuları Fran Garcia ve Brahim Diaz ile yeni sözleşme imzaladı.

Kaynak: Haber Merkezi
Real Madrid, kiralıktan dönen 2 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Real Madrid, kiralık olarak Milan'da forma giyen Brahim Diaz ve Rayo Vallecano'da oynayan Fran Garcia ile yeni sözleşme imzaladı.

Real Madrid altyapısında yetiştikten sonra son iki sezonu Rayo Vallecano'da geçiren 24 yaşındaki savunma oyuncusu Fran Garcia, Madrid ekibi ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Real Madrid, geri alma opsiyonunu kullandığı için Vallecano'ya 5 milyon euro ödeyecek.

Madrid ekibi hücum hattını da Brahim Diaz ile güçlendirdi. Manchester City altyapısından Real Madrid'e katıldıktan sonra Milan'a kiralanan Diaz, 3 sezon Serie A'da top koşturdu. Real Madrid, Brahim Diaz ile de 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Öte yandan Real Madrid'in hücum bölgesine daha fazla takviye yapması bekleniyor. Madrid ekibinin 4 hücum oyuncusu sezon sonunda kulüpten ayrıldı. Sözleşmeleri sona eren Mariano takımdan ayrılırken Marco Asensio PSG ile anlaştı. Eden Hazard'ın sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Madrid ekibinin en büyük kaybı ise kaptanı Karim Benzema'nın kulüpten ayrılması oldu. 

İspanyol devi, sezonun ilk transferini ise Dortmund'un 19 yaşındaki İngiliz süper yıldızı Jude Bellingham'ı 103 milyon euro karşılığında transfer ederek gerçekleştirmişti.