RedAksiyon'dan iki yeni dergi: RedSista ve RedPolitik

İlk sayısını 'Ve tarih yürümeye başladı' sloganıyla 30 Mart 2013'te çıkaran aylık muhalefet dergisi RedAksiyon, bünyesinde hazırlanan  kadın mücadelesi dergisi RedSista ve araştırma-inceleme dergisi RedPolitik ile beraber yayın hayatına devam ediyor.

İki aylık araştırma-inceleme dergisi olan RedPolitik 'Devrim kalbimizdeydi, şimdi sokaklarda uçuyor' başlığıyla Şubat 2015'te ilk sayısını çıkarmıştı.

RedPolitik'in ardından RedAksiyon bünyesinde yer alan Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Atölyesi tarafından hazırlanan kadın mücadelesi dergisi RedSista ise önümüzdeki günlerde çıkacak.

RedSista'nın ilk sayısında kadına yönelik yoğunlaşan şiddet ve kadın mücadelesi üzerine tartışmalar yer alırken, ilk sayıda yazılarına yer verilecek yazarlar ve kurumlar şu şekilde:

AKP, Kadın ve Direniş Üzerine Tartışmalar
Fevziye Sayılan, Melda Yaman, Pınar Selek, Simten Coşar, Emel Memiş, Selda İlgöz, Melek Halifeoğlu, Selen Gülün, Asiye Belovacıklı, Gerze’li Kadınlar, Kadın Dayanışma Vakfı, Şenal Saruhan, Kadınların Seçimi - Asiye Belovacıklı, Hande Gazey, Volga Deniz,  Göksu Demirbağ, Ceren Ülkü, Büşra Bozdemir, Sezgi Alçiçek, Zeynep Çatalkaya, Ece Alparslan, Ayşegül Uçar ve Gizem Altunkaynak.