RedHack, 'masumiyet' için İstanbul Polis Derneği'nin sitesini hackledi!

Sosyalist hacker grubu RedHack, "Utku Kalı, Taylan Kulaçoğlu ve Barış Atay gibi yurttaşların RedHack üyesi oldukları ilan edilerek gözaltına alınıp, haklarında açılan davaların devam etmesi" sebebiyle  İstanbul Polis Derneği'nin web sitesini  hackledi.

İstanbul Polis Derneği'nin internet sitesine girmek isteyenler RedHack'in siteye bıraktığı 'Masumiyet yargılanamaz!' başlıklı bir mesajla karşılaşıyor.
RedHack bıraktığı mesajda "Hiç bir delil olmamasına rağmen suçsuz insanları aylarca hapishanede tutanlar, bu insanları özgürlüklerinden alıkoymuşlardır" ifadelerini kullandı.

Sosyalist hacker grubu RedHack'in İstanbul Polis Derneği'nin internet sitesine bıraktığı mesaj:

 

"Masumiyet Yargılanamaz!

2012 Şubat ayında Ankara Emniyet Müdürlüğünün RedHack tarafından hacklenmesinden sonra, kaybedilen prestijlerini geri kazanmak için masum insanlardan suçlular yaratarak yaptıkları operasyon ve ardından açtıkları dava tüm hukuksuzluğa rağmen devam ediyor.

2012 yılında ki operasyonda 18 yaşındaki bir genci 17 yıllık grubumuzun lideri olarak gösteren ve evinde bilgisayarı dahi olmayan bir diğer genci RedHack üyesi olduğunu ileri sürerek tutuklayan zihniyet bu operasyonun zaten düzmece olduğunu kanıtlamıştır.

Hiç bir delil olmamasına rağmen suçsuz insanları aylarca hapishanede tutanlar, dünyada ilk kez bir hacker grubunu silahlı terör örgütü ilan etme becerisini göstermiş, ardından muhalif insanları hedef seçerek masumiyetlerine bakmaksızın bu özgürlüklerinden alıkoyabilmiştir.

İnternet güvenliği konusunda bir çok ülkenin gerisinde olan devlet kurumları, güvenliklerini geliştirmek yerine güvenlik zaafiyetlerini ve dönen pislikleri açığa çıkartan eylemlerimizin önüne geçmek, bu eylemliliklerin kamuoyunda yarattığı etki ile RedHack´in halkta yarattığı sempati ve sahiplenmeye engel olmak için şuursuzca saldırıya geçmiştir.
Bu saldırılarda REDHACK üyelerini yakalayamayacağını gayet iyi bilen devlet, yaptığı komplolarla halka 'korku' salmaya, 'Redhack'e destek verirseniz başınıza bunlar gelir' mesaji vermeye çalışmış fakat yanılmıştır.
Çünkü tüm saldırı ve komplolara karşı RedHack daha emin adımlarla RedHalk olma yolunda yürümeye devam ediyor.

Masumiyet yargılanamaz Çünkü HAKLIDIR.

Panik halinde yaptığınız 2012 ve 2013'deki operasyonlardan sonra defalarca yanlış insanları aldığınızı söyledik, toplumda korku yaratmak için yaptığınız saldırılarla her seferinde duvara çarptınız.

O korkutup sindireceğinizi düşündüğünüz dostlarımız hâlâ gülümseyerek karşılıyor saldırılarınızı. Yarattığınız korku atmosferi dostlarımızın direnci ile boşa çıkmıştır, çıkmaya devam edecektir. Gücünü masumiyetlerinden alanlar bilir ki masumiyet yargılanamaz!

Her seferinde REDHACK yakalandı naraları atılırken bile devam eden eylemlerimiz "yakalandı" diye lanse edilen insanların aslında nasıl bir komplo ile karşılaştıklarının en açık göstergesidir.

Biz buradayız! Eylemlerimiz sürüyor! Hak edene Hack´ını bildirmeye devam ediyoruz!
Masum insanların hayatlarını etkileyerek ızdırap çekmelerine neden olacağınıza gelin bizi alın :)
Bu dava başından beri KURGU ve KOMPLO davasıdır!!!

Bilirkişi raporunda bile suçlanan kişilerin Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne erişim sağlayamadıkları tespit edilmesine rağmen bu dava devam ediyorsa bunun tek nedeni gözdağıdır. Sindirme telaşıdır!

KORKMUYORUZ!!!
Yeniden söylüyoruz; halka açtığınız saldırı politikalarından vazgeçin!
Fikirleri bizimle özdeşleşen insanları hedef seçmekten vazgeçin!
Beceriksizliğinizi masum insanların hayatlarında açtığınız derin yaralar ile kapatamazsınız!
Bizim Fikirlerimizden başka silahımız yok!
Eğer bu size korku saçıyorsa korkmaya devam edeceksiniz!
Biz Buradayız Korkmuyoruz !

Tüm duyarlı devrimci demokrat yurtsever insanları, demokratik kitle örgütlerini, aydın-sanatçı ve milletvekillerini, halk için çalışan basın emekçilerini bu davayı sahiplenerek korku imparatorluğunun adaletsizliklerini teşhir etmeye çağırıyoruz!

Madem sonsuza kadar yaşamayacağız, o vakit istediğimiz gibi yaşayacağız..."