Şarkıcı Ricky Martin, yeğeni tarafından cinsel taciz ve aile içi şiddetle suçlandı. Hakkında uzaklaştırma kararı aldırılan Martin, suçlu bulunduğu takdirde 50 yıl hapis cezasına çarptırılabilecek.

Ricky Martin, yeğenini taciz etmekle suçlanıyor: 50 yıl hapis cezasına çarptırılabilir

Şarkıcı Ricky Martin, 21 yaşındaki yeğenini taciz etmekle suçlanıyor.

halktv.com.tr'nin İspanyol gazetelerden yaptığı aktarıma göre; yeğeniyle birkaç ay boyunca birlikte olduğu bildirilen Martin, ayrılığı kabul etmedi. Yeğeninin evinin etrafında dolaştığı, fiziksel ve duygusal şiddet uyguladığı ve taciz ettiği iddia edildi.

People Español'a göre davanın duruşması 21 Temmuz'da yapılacak. Dergi, 'ensest' iddiaları nedeniyle Martin'in 50 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceğini belirtiyor.

'YANLIŞ İDDİA' DEDİ

Martin, Twitter hesabındna yaptığı açıklamada, "Hakkımda alınan uzaklaştırma kararı tamamen yanlış iddialara dayanmaktadır, bu nedenle yargı sürecinde gerçeklerle ve karakterimi yansıtan saygınlıkla karşılık vereceğim. Devam eden bir hukuki mesele olduğu için şu anda detaylı açıklama yapamıyorum. Gelen destek mesajlarınız için minnettarım ve bunları tüm kalbimle kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

Deadline'a konuşan Martin'in avukatı Marty Singer, “Maalesef bu iddiayı ortaya atan kişi derin zihinsel sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Ricky Martin, elbette, yeğeniyle hiçbir zaman cinsel veya romantik bir ilişkiye girmedi. Bu iddia hem doğru değil hem de iğrenç. Hepimiz bu adamın acilen ihtiyaç duyduğu yardımı almasını umuyoruz. Ama hepsinden önemlisi, bir yargıç gerçekleri görmeye başlar başlamaz bu korkunç davanın düşmesini dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.