Martin Scorsese'nin yeni film projesi Killers of The Flower Moon'un çekimleri devam ederken, sette yapılan çekimler sırasında Robert De Niro bacağından yaralandı.

Robert De Niro, 'Killers of The Flower Moon' setinde yaralandı

Usta yönetmen Martin Scorsese'nin yeni film projesi Killers of The Flower Moon'un çekimleri devam ediyor. Sette yapılan çekimler sırasında Robert De Niro, bacağından yaralandı. Büyük bir sakatlanma durumu olmasa da usta oyuncunun kuadriseps kaslarında zedelenme olduğu söyleniyor.

Beyazperde'nin aktardığı habere göre, Killers of The Flower Moon'da Robert De Niro'nun sakatlanması sonucu oyuncunun temsilcisi Stan Rosenfield, basına şu açıklamada bulundu: "Üç hafta daha çekim yapılması planlanmadığı için, bu durum prodüksiyonu engelleyici olmayacak."

Martin Scorsese, geçtiğimiz ay içerisinde Killers of The Flower Moon'un çekimlerine başladıklarını açıklamıştı. 1920'lerde yaşanan olaylardan yola çıkılarak çekilen film, Scorsese'nin söylediklerine göre tarihin unutulmaması gereken sayfalarını yeniden gün yüzüne çıkaracak.

FİLM HAKKINDA

David Grann'in romanından uyarlanarak filmleştirilen Killers of the Flower Moon'da, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşu konu ediliyor. 1920’lerde, Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar.

Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.

Filmde Leonardo DiCaprio, Ernest Burkhart'a; Robert De Niro, William Hale'e; Jesse Plemons, Tom White'a; Lily Gladstone, Mollie Burkhart'a; Tantoo Cardinal, Lizzie Q'ya hayat verecek. Killers of The Flower Moon, Apple aracılığıyla hayata geçiriliyor.