Saadet Partisi adayını yarın açıklayacak

Saadet Partisi, cumhurbaşkanlığı adayını 1 Mayıs (yarın) saat 10.00'da açıklayacağını duyurdu.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Millî Gazete'nin haberine göre, Ankara’da özel bir programla cumhurbaşkanı adayını kamuoyuna açıklayacak Saadet Partisi'nde tüm hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.

ALİ BABACAN, HAŞİM KILIÇ, MEHMET GÖRMEZ...

Yarın saat 10:00’da Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevi’nde gerçekleştirilecek aday tanıtım programına İl Başkanları, GİK üyeleri ve gençlik kollarının yanı sıra eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan, Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez gibi isimlerinde davet edildiği öğrenildi.

Öte yandan programı TV5 başta olmak üzere birçok yayın kuruluşu canlı verecek.

Saadet Partisi Genel Merkezi'nden adaylık ile ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Saadet Partisi, 1 Mayıs Salı 10:00'da 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçim için Cumhurbaşkanı adayını ilan edecektir. Cumhurbaşkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır.

Ülkemiz 24 Haziran Pazar günü önemli bir seçime gidecektir.

Saadet Partisi, bu tarihi seçimle ilgili yetkili organlarında gerekli değerlendirmeleri yapmış, titiz bir şekilde yürütülen anket, istişare ve görüşmeler neticesinde partimizin Cumhurbaşkanı adaylığı için nihai kararı 1 Mayıs 2018 Salı günü Ankara’da düzenlenecek bir program ile aziz milletimizle paylaşılacaktır.

Partimiz bundan önceki süreçte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de ülkemizin demokrasi ve uzlaşma kültürüne katkı yapma çabasını sürdürecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."