Sabah muhabiri Nazif Karaman, Ankara Çubuk’ta düzenlenen cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran Osman Sarıgün ile ilgili olarak “Osman Sarıgün’ün buradaki en büyük talihsizliği kameralara yakalanmış olması” dedi. Odatv’de yer alan habere göre, Karaman, Sarıgün’ün tutuklanmasının ise ağrı bir karar olacağını ifade etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişiminde gözaltına alınan 9 şüpheliden 8’i […]

Sabah muhabiri, Kılıçdaroğlu’na saldıran Sarıgün için ‘üzüldü’

Sabah muhabiri Nazif Karaman, Ankara Çubuk’ta düzenlenen cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran Osman Sarıgün ile ilgili olarak “Osman Sarıgün’ün buradaki en büyük talihsizliği kameralara yakalanmış olması” dedi.

Odatv’de yer alan habere göre, Karaman, Sarıgün’ün tutuklanmasının ise ağrı bir karar olacağını ifade etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik linç girişiminde gözaltına alınan 9 şüpheliden 8’i dün serbest bırakıldı.

Kılıçdaroğlu’na yumruk attığı sırada kameralara yansıyan Osman Sarıgün’ün gözaltı süresi ise savcılık sorgusu ardından uzatılmıştı.

Yandaş A Haber’de ‘Canan Barlas ile Gündem’ programına katılan Sabah gazetesi muhabiri Nazif Karaman, Kılıçdaroğlu’na saldıran Sarıgün için, “Buradaki en büyük talihsizliği kameralara yakalanmış olması. Orada, uzaktan Kemal Kılıçdaroğlu’na çok sayıda vuran var. Osman Sarıgün’ün yumruğu fotoğraf karelerine yansımış” ifadelerini kullandı. Karaman, saldırgan Sarıgün’ün tutuklanmasının ağır bir karar olacağını söyledi.