‘Şair Ceketli Çocuk’ tam 50 yaşında...

HABER MERKEZİ

7 Kasım 1971’de dünyaya gelen Kazım Koyuncu doğum gününde unutulmadı. Müzisyen Niyazi Koyuncu, 25 Haziran 2005’te kanser nedeniyle hayatını kaybeden sanatçı ağabeyi Kazım Koyuncu’yu doğum gününde andı.

Ağabeyinin yıllar önce çekilen bir fotoğrafını yayınlayan Koyuncu, paylaşımında "Bugün ağabeyim tam 50 yaşında! İyi ki varsın ve her zaman var olacaksın. Doğum günün kutlu olsun canım Kak’im..." ifadelerini kullandı.

"Şair Ceketli Çocuk" olarak tanınan müzisyen, söz yazarı ve oyuncu Kazım Koyuncu, kanser nedeniyle 33 yaşında hayata veda etmişti. Bir röportajında "Çocukken şiirle güzel oynuyordum. Şairlerle çok uğraşıyordum. Bir ceket yaptırmak istedim o zamanlar İstanbul’a gelirken, şair ceketi..." sözlerini sarf eden Kazım Koyuncu, 2004 yılının sonunda kanser olduğu haberini aldı. Doktorlar kendisini çok fazla yormamasını söylese de Kazım Koyuncu, konserler vermeye devam etti.

2005 yılında son konserini Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde verdi. 25 Haziran 2005’te, testis kanserinin akciğerlerine yayılması sonucunda 33 yaşında İstanbul Şişli’de vefat etti.