Sakarya’da 76 yaşındaki bir erkek sokakta gördüğü genç kadını, "Giyinik olman lazım, ben 76 yaşındayım. Beni tahrik ediyorsun" diyerek tacize maruz bıraktı.

Sakarya'da 76 yaşındaki erkek, "Beni tahrik ediyorsun" diyerek genç kadını taciz etti
Fotoğraf: Halk54

Sakarya’da 76 yaşında olduğunu söyleyen bir erkek, genç bir kadını kıyafeti üzerinden yaptığı yorumlarla tacize maruz bıraktı.

Halk54 adlı sitenin yayınladığı görüntülere göre 76 yaşındaki erkek, "Giyinik olman lazım, ben 76 yaşındayım. Beni tahrik ediyorsun" diyerek kadını tacize maruz bıraktı. 

Çevredeki yurttaşlar tacizci erkeği uzaklaştırırken, genç kadın ise "Senin adam olman gerekiyor, terbiyesiz" diyerek karşılık verdi.

Yaşananları görüntüleyen gazeteci ise, genç kadını tacize maruz bırakan erkeğin yanına giderek "Ne oldu, ne dedi hanımefendi size?" diye soru sordu. Şahıs ise "Ben 76 yaşındayım, insanları tahrik ediyorlar. Bu hale geldik ya... Anadan üryan dolaşıyorlar. 'Kızım, böyle dolaşma' dedim. Söylediğim bu kadar. Sadece bu kadar. Başka bir şey yok. Ben niye karışayım, insanız ya. Allah, kıskanmayan sadece domuzu yarattı. 18 bin alimin içinde ben aptal değilim. 99 depremi oldu. Öbür tarafta 45 bin kişi öldü. 45 milyon kişi ölse gene değişen bir şey yok ya" dedi.