Süper Lig’in şampiyonu Beşiktaş, yarın Vodafone Park’ta yapılacak kupa töreninin, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle taraftarlardan yoksun olarak gerçekleştirileceğini duyurdu.

Şampiyon Beşiktaş’tan kupa töreni açıklaması

Süper Lig’in 2020-2021 sezonunu 84 puan ve averajla şampiyon tamamlayan Beşiktaş kulübü, 19 Mayıs (yarın) günü Vodafone Park’ta düzenleyeceği şampiyonluk kupası töreninin koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle taraftardan yoksun şekilde yapılacağını açıkladı.

Açıklamada, “Şerefimizle ve Hakkımızla kazandığımız şampiyonluğumuzu, en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızla kutlayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor, gösterecekleri anlayış nedeniyle taraftarlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“Süper Lig şampiyonu Futbol A Takımımızın yarın (19 Mayıs) Vodafone Park’ta kupasına kavuşacağı tören, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 ile mücadele tedbirleri kapsamında ne yazık ki taraftarlarımızdan yoksun olarak gerçekleştirilecektir.

Şerefimizle ve Hakkımızla kazandığımız şampiyonluğumuzu, en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızla kutlayamayacak olmanın üzüntüsünü yaşıyor, gösterecekleri anlayış nedeniyle taraftarlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

Normalleşmenin başlangıcı ile birlikte şampiyonluk kupamızı taraftarlarımızla buluşturacağımızdan Camiamızın şüphesi olmasın.”