Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil servis hemşiresi olarak görev yapan 26 yaşındaki İbrahim Uğurlu'yu darp eden hasta yakını Y.S. tutuklandı.

Sancaktepe'de sağlık çalışanını darp eden kişi tutuklandı

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi'nde acil servis hemşiresi olarak görev yapan 26 yaşındaki İbrahim Uğurlu'yu darp ederek burnunu kıran ve bilincini kaybetmesine sebep olan hasta yakını Y.S., "kasten yaralama" suçundan adliyeye sevk edilmesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde görevli hemşire İbrahim Uğurlu'nun yaralanmasıyla sonuçlanan olaya ilişkin çalışma başlatmıştı.

Yapılan incelemede, hasta yakını olarak hastanede bulunan Y.S. ile hemşire arasında tartışma çıktığı, kavgaya dönüşen olayda şüphelinin Uğurlu'ya yumruk attığı ortaya çıkmıştı.

Hemşire Uğurlu'nun burnunda kırık oluştuğu ve bilincini kaybettiği belirlenirken, şüpheli Y.S. ekiplerce gözaltına alınmıştı.

(AA)