Sarıgül'ün 'avukatı' müvekilini savundu: Beceriksiz İnönü!

Şişli Belediyesi'nde yaşanan ve Emir Sarıgül'ün Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmesine kadar giden Mustafa Sarıgül- Hayri İnönü krizinde Sarıgül'ün avukatı Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar da Sarıgül'den yana taraf tuttu. İnönü'yü Şişli Belediyesi'ni  yönetmede beceriksizlikle suçlayan Hazinedar, aile içi meselelerin kamuoyuna taşınmasını 'çirkin' olarak niteledi.

YILBAŞI EĞLENCESİ BİZİM BECERİMİZ

Best FM’de Haber Müdürü Tufan Yakar’ın sunduğu programda konuşan Hazinedar, Başkan İnönü'nün Şişli'de yılbaşı ışıklandırması ve yılbaşı eğlencesini 'belediyenin kaynaklarını çarçur etmemek' gerekçesiyle bu yıl yapılmaması kararını eleştirdi. Sarıgül döneminde İnönü'nün de Belediye Meclisi'nde bulunduğunu belirten Hazinedar, iddia edilen 'çarçur'dan kendisinin de sorumluluğu bulunduğunu söyledi. Beşiktaş Belediyesi'nin yılbaşı eğlencesini sponsorlarla yürütmesini 'beceri' olarak tanımlayan Hazinedar,  "Beceremeyenler, becerenlere laf atacaktır, doğaldır ama bunlar bizim gündemimizde yok” dedi.

'AİLE İÇİ' KONULAR KAMUOYUNA TAŞINMAZ

İnönü-Sarıgül çekişmesinde Sarıgül isminden değil, prensiplerden yana olduğunu söyleyen Hazinedar şöyle konuştu: "Aile içi konuları böyle kamuoyuna taşımamak gerekiyor. O döneme ait iddialarla ilgili, o dönemdeki sorumlu kişinin, geçmişe dair böyle çirkin bir tavır almasını halkımız çok iyi değerlendirmeli.“