CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, şemsiye ile kamera karşısına geçerek, son zamları protesto etti. Şemsiye ile zam yağmurundan korunmaya çalıştığını söyleyen Sarıgül, yurtdışından satın alınan telefon harcı ücretinin 20 bin liraya çıkarılmasına ise "Her şey bir yana da bu gençlerin telefonundan ne istediniz?” ifadeleri ile tepki gösterdi.

Kaynak: Haber Merkezi
Sarıgül: Zam yağmurundan korunmak için şemsiye açtım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, zam yağmuruna karşı şemsiye açtı. 

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, vergi ve harçlara yapılan zamlar hakkında sosyal medya üzerinden ilginç bir protesto gerçekleştirdi.

Resmi Gazete'de yayınlanan harç ve vergi zamlarına tepki gösteren Mustafa Sarıgül, sosyal medyada yayınladığı videoda şemsiye ile yer aldı.

Zam yağmurlarından korunmak için şemsiye kullandığını söyleyen CHP'li Sarıgül, yurtdışından satın alınan telefonlar için alınan harç fiyatının 20 bin liraya yükselmesine de tepki göstedi. 

Sarıgül, sosyal medyaya  "Vatandaşımın canı nerede yanıyorsa orada olacağım" diye yazdı ve yüklediği videoda şu ifadeleri kullandı: 

"Sevgili dostlarım, bu güneşli havada bu şemsiyeyi niye açtım biliyor musunuz? Gece 04.00’dan beri sürekli zam yağmurları geliyor. Zam yağmurlarından korunmak için açtım. Ya her şey bir yana da bu gençlerin telefonundan ne istediniz?”