26 yıldır çocuklara tiyatro sanatını sevdirmeye çalışan Sarıyer Sanat Tiyatrosu' (SST) artık Kadıköy Bahariye'deki Penguen Sahne'de izleyicileriyle buluşacak.

Sarıyer Sanat Tiyatrosu artık Penguen Sahne'de!

26 yıldır çocuklara tiyatro sanatını sevdirmeye çalışan Sarıyer Sanat Tiyatrosu (SST) artık Kadıköy Bahariye'deki Penguen Sahne'de izleyicileriyle buluşacak.

Sanat kökeni Sarıyer Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Kolu olan tiyatro grubu, 27 Mart 1992 Dünya Tiyatrolar Günü’nde kuruldu. Daha önce Türk ve Dünya tiyatrosunun seçkin eserlerini sahnelerinde yetişkinlerle buluşturan SST, “Her çocuk en az bir defa kaliteli bir çocuk oyunu izlemelidir” felsefesiyle, masallardan esinlenilen oyunlarını sahneleyerek son beş yılda 2 milyondan fazla çocuğu renkli dünyalarda yolculuklara çıkardı.

Çocukların psikolojik ve sosyal gelişimine, bilimsel yaklaşımlara uygun olarak uzman pedagog ve psikologlar eşliğinde yazılan, müziklenen ve sahnelenen oyunlar, Kasım 2017 – Nisan 2018 tarihleri arasında her cumartesi - pazar saat 13:00’da yetişkin ve çocuk izleyicileriyle buluşacak.