Savcıları çağırmak yetmedi, kelepçeyi kendisi taktı!

Tayyip Erdoğan'a 'ilahi aşkla bağlı olduğunu' söyleyen Ethem Sancak'ın Güneş gazetesi, sık sık manşetinden hedef gösterdiği ve savcıları göreve çağırdığı Doğan Holding’in patronu Aydın Doğan’a nihayet kelepçe de taktı.

Doğan'ın Erdoğan’ın kendisine mal ettiği “Öyle dönemler oldu ki, biz hükümet getirdik, hükümet götürdük” sözlerini yalanlayan mektubunu manşete taşıyan Güneş, “Laga lugayı bırak itirafa bak” dedi.

Güneş, "Sahibi olduğu Hürriyet Gazetesi’nin 1. sayfasına yazdığı bir mektupla işlediği günahları inkâr etmeye kalkışan Aydın Doğan’ı bizzat kendi tetikçisi Ertuğrul Özkök yalanladı. Özkök, Sıradışı programında hem de Genel Yayın Yönetmenimiz Turgay Güler’e Refahyol Hükümetini neden ‘yıktıklarını’ açık açık itiraf etti. Doğan’ın tek derdi paracıklarıymış" diye yazdı.

Özkök'ün “Bizim kavgamız Çiller’le idi. Bize haksızlık yapılıyordu. Erbakan’la bir derdimiz yoktu” sözlerine de yer veeren gazete, o dönemde Doğan Grubu’na ait Milliyet’in yanısıra Hürriyet’e ait manşetleri de kanıt olarak sundu. Bir kez daha savcılara seslenen Güneş, “Memleket sevdalısı cesur bir savcı çıkıp da bu rezilliğin hesabını sormayacak mı?” diye sordu.