İşverenin yüzde 22'lik ücret artışı teklifine karşı bugün bir kez daha şirketin genel merkezi önünde eylem yapan Scotty işçilerinin yüzde 40 oranındaki zam talebi reddedildi.

Scotty yönetimi, çalışanların zam taleplerini reddetti!

Scotty çalışanları, son açıklanan resmi enflasyon yüzde 36 olmasına rağmen işverenin yüzde 22'lik ücret artışı teklifine karşı bugün bir kez daha şirketin genel merkezi önünde eylemdeydi. Çalışanlar yüzde 40 zam ve çeşitli taleplerle kontak kapatırken şirket yönetimi, çalışanların temsilcileriyle yaptıkları görüşmede talepleri reddetti.

Scotty'nin sosyal medya hesabından yapılan “sektör ortalamasının üzerinde zam yapıldığına” dair açıklamayı yalanlayan işçiler kontak kapatarak, İstanbul Kağıthane'deki Papirüs Plaza'da bulunan Scotty Genel Merkezi önünde toplandı.

İşçiler oturma eylemi yaparken, Nakliyat İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu ve Umut-Sen Örgütlenme Koordinatörü Başaran Aksu’nun da aralarında yer aldığı 3 temsilci ise şirket yetkilileriyle görüşme yaptı.

Çalışanlar, Scotty yönetiminin talepleri kabul etmediğini bildirdi. Scotty çalışanları, hakları için mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.