Seda Ekici'den akustik bir ilk tekli: "Iğdır’ın Al Alması"

Müziğin eğitiminden gelen ve hem vokal hem de perküsyon anlamında yıllar içinde kendisini geliştiren Seda Ekici, ilk tekli çıkışını “Iğdır’ın Al Alması” türküsünü akustik bir anlayışla ele alarak yapıyor.

"Doğa İçin Çal" projesiyle de bilinen Fırat Çavaş’ın 5 yıldır YouTube’da sürdürdüğü ve son dönemde Spotify’da da pek çok müzisyene imkan tanıdığı “Bak Ne Söylicem!” projesi kapsamında yayınlanan teklinin düzenlemesi ve piyano-gitar icraları Çavaş imzası taşıyor. Ayrıca teklinin Çavaş yönetimindeki klibi, Bak Ne Söylicem! YouTube kanalında de yerini aldı.

Halen İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müzikoloji bölümü öğrencisi olan Seda Ekici, ilk teklisini şu sözlerle anlatıyor;

“Böyle bir eseri yorumlamak benim için çok özeldi. Senelerdir, her boş anımda mırıldandığım ve gerçekten çok duygu yüklü bulduğum bir eser. Sözlerinin dokunaklı oluşu; melodisi ve takınılan güzel bir tavırla eser bambaşka yerlere gidebiliyor, ve siz de onunla yolculuğa çıkıyorsunuz! Umarım niceleri böyle güzel duygulara imkan tanır ve yeniden başka güzel eserler ile yolculuğa çıkabilirim!”

Seda Ekici’nin yorumuyla “Iğdır’ın Al Alması” tüm dijital platformlarda.