Suç örgütü lideri Sedat Peker, Ankara Başsavcı vekili Alparslan Tufan'ın görevden alınmasının ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a yönelik açıklamalarda bulundu. Bozdağ'ı İçişleri Bakanı Soylu'nun talimatıyla savcı Alparslan Tufan'ı görevden almakla suçlayan Peker, yarını işaret etti, "40 yaşından küçük kardeşlerim yarın size öyle bir hikaye anlatacağım ki siyasilere neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'den art arda paylaşımlar: Bekir Bozdağ'ı hedef aldı, yarını işaret etti
Fotoğraf: AA

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Ankara Başsavcı vekili Alpaslan Tufan'ın görev yerinin değiştirilmesinin arkasında kendisi ilgili bir soruşturmanın olduğuna ilişkin iddiaların ardından paylaşımlarda bulunmayı sürdürüyor.

İlk olarak Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın eskiden kendi ekibinde olduğunu ve Yılmaz'a yönelik rüşvet paralarını açıklayacağını kaydeden Peker, son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı hedef aldı.

Bozdağ'ı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla savcı Alparslan Tufan'ı görevden almakla suçlayan Peker, yarını işaret etti.

"40 yaşından küçük kardeşlerim yarın size öyle bir hikaye anlatacağım ki siyasilere neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız" ifadelerini kullanan Peker, paylaşımında şunları kaydetti: "Ulan Bekir Bozdağ sen de şanlı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Adalet Bakanı olarak o koltukta oturacaksın. Süslü Sülü'nün talimatı ile devletin namusunu koruyan Savcı Sayın Alparslan Tufan’ı görevden alacaksın. Sana yazıklar olsun, sana yazıklar olsun. Pambıkören yarın gündemimizde sen yoksun. 40 yaşından küçük kardeşlerim yarın size öyle bir hikaye anlatacağım ki siyasilere neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız."

Deli Çavuş isimli hesaptan yapılan paylaşımlar şu şekilde:

''Ulan Bekir Bozdağ sen de şanlı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Adalet Bakanı olarak o koltukta oturacaksın. Süslü Sülü'nün talimatı ile devletin namusunu koruyan Savcı Sayın Alparslan Tufan’ı görevden alacaksın. Sana yazıklar olsun, sana yazıklar olsun. Pambıkören yarın gündemimizde sen yoksun. 40 yaşından küçük kardeşlerim yarın size öyle bir hikaye anlatacağım ki siyasilere neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Temiz toplum diyenlere neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Maaşı namusu kadar olan gazetecilere (orijinaller baş tacı) neden güvenmemeniz gerektiğini anlayacaksınız. Pambıkören yarın sen izinlisin. Yarın önemli işlerimiz var görüşeceğiz. Namusunuz yok lan sizin. Bu namussuzlukları görüp de eşine dostuna anlatmayan yani duyulmasını sağlamayanlar ise gelecek yıllarda ne şekilde anılacağınızı göreceksiniz. Bu konunun hakemliğini tarihe bırakıyorum. Ulan nasıl bir kahpelik yaptıklarını görmüyor musunuz? Arkadaş bu kadar zulüm olmaz demiyor musunuz? Yanlış adam, yanlış zaman, yanlış seçim göreceksiniz yenileceksiniz...''