AKP’ye yakın yazarlardan Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın ‘kırılan ve ayrılanları’ partiye kazandırmak için 21 Mart’ta harekete geçeceğini yazdı.

Selvi duyurdu: Erdoğan, ‘kırılan ve ayrılanlar’ için harekete geçiyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 50 civarında AKP’li milletvekiliyle kahvaltıda bir araya geldiğini yazdı. Selvi, Erdoğan’ın burada yaptığı açıklamada 21 Mart tarihinde eski AKP’li milletvekilleriyle bir araya geleceğini belirtti.

AKP’ye yakın yazar, “Cumhurbaşkanı Erdoğan ailenin büyüğü olarak AK Partilileri bir araya getirmek üzere harekete geçiyor. Süreç içinde kırılanlar, ayrılanlar olmuştu. Ama birçoğu başka yere gitmedi. Ama kendisine kucak açılmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tam da o noktaya parmak basıyor” ifadelerini kullandı.

Selvi’ye göre Erdoğan, burada yaptığı açıklamada, ““Bizim kendi arkadaşlarımıza sahip çıkmamız lazım. Vefa toplantılarına başlayacağım. Kendi hafızamıza ağırlık vereceğim. Eski milletvekillerimizle toplantılar yapacağım. 21 Mart’ta eski milletvekillerimizle bir araya geleceğim. Eskiden kadın kollarında, gençlik kollarında, yerel yönetimlerde, teşkilatlarımızda görev yapmış arkadaşlarla toplantılar yapacağım” dedi.