Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, "Ben pek çok sorunumuzun çözümünün aslında tek bir yerde olduğunu görüyorum. İnsanımızın şefkate ihtiyacı var" açıklamasını yaptı.

Selvi Kılıçdaroğlu: Pek çok sorunumuzun çözümü aslında tek bir yerde

HABER MERKEZİ

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Selvi Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Ben pek çok sorunumuzun çözümünün aslında tek bir yerde olduğunu görüyorum. İnsanımızın şefkate ihtiyacı var" dedi.

Selvi Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Dünya görüşümüz, yaşam tarzımız ne olursa olsun ortak noktamız, hepimizin sadece biraz şefkate ihtiyaç duyması bu ülkede. Birazcık daha şefkate..."

Selvi Kılıçdaroğlu ayrıca Türkiye Beslenme Saati projesi kapsamında Trabzon'da ziyaretlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi: "Karadeniz kadınlarının evlatları için verdiği emeği ve mücadeleyi bildiğim için kadın kooperatiflerini ziyaret ederek güne başladık. Kadının güçlü olduğu bir ülkede çocuklar da daha mutlu, sağlıklı ve özgüvenli yetişir."

EVİNİN MUTFAĞINDAN YURTTAŞLARA SESLENMİŞTİ

Selvi Kılıçdaroğlu, dün evinin mutfağından yurttaşlara da seslenmişti ve şunları ifade etmişti:

"Bu ülkede her üç çocuktan birini vuran açlık gibi. Bu çocuklar günü aç geçiriyor, yatağa aç giriyor. Karnını doyuran da, doyuramayan da aslında yeterince beslenemiyor. Her 10 çocuktan 6'sı her gün makarna ve ekmek yiyerek karnını doyuruyor. Ben hem babaane hem anneanneyim. Onlara her baktığımda ülkedeki tüm çocukları görüyorum. Torunlarım için ne istiyorsam ülkedeki tüm çocuklar için istiyorum. Hepsi bizim çocuklarımız. Hepsi geleceğimiz. Bu ülkede her çocuğun karnı olması gerektiği gibi doyana kadar her çocuk yeterli beslenene kadar var gücümle çalışacağım. Bu da benim size sözüm olsun."