Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medyaya katılmasıyla ilgili, "Olumsuz yorumlar herkese geliyormuş, takılmıyorum hiç. Sosyal medyada tek ölçüm Kemal'i geçmek" dedi.

Selvi Kılıçdaroğlu: Sosyal medyada tek ölçüm Kemal’i geçmek

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, sosyal medyaya katıldı.

Uzun yıllar sonunda ilk kez sosyal medyaya girmesine ilişkin konuşan Selvi Kılıçdaroğlu,  “Olumsuz yorumlar herkese geliyormuş. Ben de takılmıyorum hiç. Sosyal medyada tek ölçüm Kemal’i geçmek” dedi.

Cumhuriyet gazetesinden Sena Tufan’ın sorularını yanıtlayan Selvi Kılıçdaroğlu, “Kadınlar bu süreçten en çok etkilenenler oldu. Bir anne, çalışsa da anne. Yoksulluk bu ülkede yaşayan herkesin konusu. Ne yazık ki siyasetten başka bir şeyle de açıklanamıyor. Gittiğim her yerde insanlar yoksulluktan yakınıyor” şeklinde konuştu.

Beslenme saati projesini anlatan Kılıçdaroğlu, “Bu proje çok önemli. Görmediğimiz, bilmediğimiz çok yoksulluk var. Özellikle bu depremlerden sonra daha da arttı” ifadelerini kullandı.

Deprem bölgesini de tekrar ziyaret etmek istediğini söyleyen Selvi Kılıçdaroğlu, “1999 depremini de gördük ancak burası çok farklı. Yıkım şekli de, yaşanan acılar da uzun süre unutulmamalı” dedi.

Kadınlarla ve çocuklarla programlarında sık sık bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu anlatan Selvi Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"İnsanların kafasında neden, niçin sorularını yaratmak bile çok büyük değişimlere yol açabiliyor. Ancak bundan sonrası için umutluyum. Bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum. Sonunda geldik gibi de hissediyorum. İktidarlar yerel yönetimlerle değişiyor. Biz de bu değişimi yaşayacağız inanıyorum. Bu toprakların çocukları, kadınları baharı yaşamayı hak ediyor."