Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy geride bıraktığı 500 günü Menemen’in arınması olarak değerlendirerek Menemen’de ezberi bozacaklarını söyledi.

Serdar Aksoy 500 gününü anlattı: Ezber bozacağız

BİRGÜN EGE

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, görevde geçirdiği 500 gün içerisindeki çalışmalarını anlattı. Tepe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinliğe CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz katıldı.

Aksoy gerçekleştirdiği birçok projeyi anlatırken, “Arınma ve yatırım dönemi demiştik. Hem arınmayı hem de yatırımları gerçekleştiriyoruz. Menemen'de ezberleri bozacağız, açılışlar devam edecek. Omuz omuza yeni projeleri hayata geçireceğiz. Belediyeler başarılı olursa ilk seçimlerde iktidarız, bunu gördük. Bu bütünleşmeyi sağlamak zorundayız. Çünkü önümüzdeki dönem, Genel Başkanımızın tabiriyle söyleyeyim dostlarımızla birlikte iktidar dönemidir " dedi.

Menemen eski otogarının yerine yapılacak olan rekreasyon alanına vurgu yapan Aksoy, “Eski otogarın dönüşümü için çalışmaya başlıyoruz. 50 yıllık garaj artık Menemen'e yakışmıyor. Garajı hükümet konağının yanına alıyoruz, çalışma başladı. Garajın olduğu yeri boşalttıktan sonra ne yapabiliriz diye çalışma yaptık. Menemen’in geleceği için önemli olan bu alanla ilgili oylama yaptık ve rekreasyon alanı istendi. Bu projenin yapımına başlıyoruz. Burada bungalov evler olarak, içinde mandıralar ve testiciler olacak” diye konuştu.