Hayatını kaybeden oyuncu Sezai Aydın'ın koronavirüsten öldüğü haberlerini oğlu Arda Aydın yalanladı. Arda Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile babası Sezai Aydın'ın kalp yetmezliğinden dolayı yaşamını yitirdiğini söyledi.

Sezai Aydın'ın oğlu: Babam koronavirüsten değil, kalp yetmezliğinden öldü

20 gündür tedavi gördüğü Ümraniye Afiyet Hastanesi’nde dün hayata veda eden Sezai Aydın'ın oğlu Arda Aydın, babasının koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği haberlerini yalanladı.

Rambo, Rocky, Fred Çakmaktaş gibi kült karakterlere sesini veren oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın dün yaşamını yitirdi. 69 yaşındaki Aydın'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği söylendi.

Oğlu Arda Aydın, sosyal medyada dolaşan 'koronavirüsten öldü' iddialarına açıklık getirdi.

Sezai Aydın'ın uzun zamandır sağlık sorunları yaşadığını belirten Arda Aydın, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile babasının kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini belirtti.

Arda Aydın'ın açıklaması şöyle:

"Basında yer alan 'koronavirüsten vefat etti' haberleri doğru değil. Babam zatürre geçirdi, bir süre önce de sağ bacağı ampute edildi bilmeyenler için… Sol bacağındaki diyabetik yaraları açıldı. Vücudunda yoğun bir enfeksiyon vardı, yoğun bakımda tutuluyordu. Enfeksiyondan mütevellit, bir iyileşememe durumu söz konusu oldu. Yani Covid'den ölmedi, yapılan son iki Covid testi de negatif çıktı. Kalp yetmezliğinden öldü babam."