Oğuzhan Uğur'un hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programının çekimlerinde 'Ne mutlu Türk'üm diyene' kavgası çıktı. Oğuzhan Uğur, Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın katıldığı programda yaşanan kavga esnasında, bir kişinin fenalaştığını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi
Sinan Oğan'ın katıldığı Mevzular Açık Mikrofon programında kavga çıktı

Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile YouTube üzerinden yayınlanan Mevzular Açık Mikrofon programının dünkü çekiminde kavga çıktığını açıkladı. 

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, dün Oğuzhan Uğur’un Babala TV’de hazırlayıp sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Programa katılanlar, çekimlerde kavga çıktığını duyurdu. Edinilen bilgiye göre, bir seyircinin "Ben Kürt'üm. 'Ne mutlu Türk'üm diyene!' demek istemiyorum, buna karşıyım" demesinin ardından salonda tansiyon yükseldi. Bu cümlenin ardından hep bir ağızdan "Ne Mutlu Türküm diyene!" diye bağıran gençler ile söz konusu ifadeyi dile getiren genç arasında tartışma yaşandı.

Twitter hesabından kavgaya ilişkin bilgi veren Oğuzhan Uğur, CHP'li seyircilerin çoğunlukta olduğunu, HDP ve AKP'lilerin de bulunduğunu ancak salonda fazla sayıda Zafer Partililerin de yer aldığını aktardı. Çok sayıda katılımın olduğu çekimlerin 6 saat sürgüğü bilgisini veren Oğuzhan Uğur, tartışmanın Kürtler ve Zafer Partililer arasında gerçekleştiğini söyledi.

Kavga esnasında bir kişinin fenalaştığını kaydeden Oğuzhan Uğur, "Sağlık ekibimiz derhal müdahale etti. Kendini iyi hissedince arkadaşımızı tekrar salona aldık" diye yazdı.

Oğuzhan Uğur'un açıklaması şu şekilde:

"Sinan Oğan bölümü az evvel bitti. 6 saat 20 dakika sürdü. Salonda CHPliler çoğunluktaydı, HDP'liler ve Ak Partililer de vardı. Ancak söylemem gerekiyor, fazlaca Zafer Partili de vardı. Oğan hakkında fazla magazin olmaması sebebiyle daha çok vaatler konuşuldu.

Ara verdiğimiz esnada Kürt arkadaşlarla Zafer Partili arkadaşlar 'Ne mutlu Türk’üm diyene' tartışması yaşamışlar… Bağırışlar ve çağırışlar. Haberi alınca hemen sahneye döndüm ve müdahale ettim. Konuyu yine taraflara söz hakkı tanıyarak hızlıca çözdük. Detayları tanıtımda izleyeceksiniz.

Ayrıca bir arkadaşımız hafif fenalaştı. Sağlık ekibimiz derhal müdahale etti. Kendini iyi hissedince arkadaşımızı tekrar salona aldık. Sonuç olarak enteresan bir bölüm oldu. Aksadık ama düşmedik. Kazasız belasız bitirdik çok şükür. Ben tabii yine acayip harikaydım. Tanıtımlar yakında."