Demir Grup Sivasspor, teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Servet Çetin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak: DHA
Sivasspor'un yeni teknik direktörü Servet Çetin

Demir Grup Sivasspor, teknik direktörlük için anlaşma sağladığı Servet Çetin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan Servet Çetin, "Burası benim için çok değerli ve başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Çoşkulu, rakibi ısıran bir takım oluşturacağımızı söyleyebilirim" dedi.

Sivasspor, teknik direktörlük görevine getirdiği Servet Çetin ile 4 Eylül Stadı'nda düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Başkan Mecnun Otyakmaz ile yöneticiler yer aldı. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Yeni bir başlangıç olacak, sadece imza değil, bir birlikteliğin devamı ve taçlandırması diye düşünüyoruz. Servet Çetin hocamızla önümüzdeki yıllarda uzun beraberlikler kurmak için bugün akdimizi imza altına alıyoruz. Hem camiamız hem de hocamız için hayırlı olur."

Sivasspor'da teknik direktörlük görevine başlayacağı için mutlu olduğunu belirten Servet Çetin ise şöyle konuştu:

"Sivas benim için çok önemli. Burada 1 sene futbol oynadım, 4 sene yardımcı antrenörlük, şimdi nasip olursa teknik direktörlük yapacağız. Bende yeri ayrı, gençliğim burada geçti. Kulübün dinamiklerini iyi biliyorum. Çalışma ortamı bir antrenör için oldukça iyi. Yardımcı olarak başladığımda gerçekten doğru yönetilen bir kulüp, hocaların işini kolaylaştıran bir kulüp olduğunu gördüm."