Siyasi partilerde bayramlaşma trafiği

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer ve Gençlik Kolları Genel Sekreteri Utku Caner Çaykara'dan oluşan heyet, AKP Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AKP Kadın Kolları Üyesi Şerife Polat ve AKP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Esme Özbağ'dan oluşan AKP heyetini CHP Genel Merkezinde ağırladı. HDP Grup Başkanvekili Filiz Kerestecioğlu başkanlığındaki HDP heyeti de CHP Genel Merkezine bayram ziyaretinde bulundu. Genel Merkez'de bulunan CHP heyeti, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal, Genel Sekreter Yardımcısı Faruk Köylüoğlu ve Cankut Sarıtaş'tan oluşan İYİ Parti heyetini de ağırladı.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, AKP'nin ardından DSP Genel Başkan Yardımcıları Dilara Tambova, Selçuk Karakülçe ve Hüseyin Kul'dan oluşan DSP heyeti ve Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem başkanlığındaki Vatan Partisi heyeti, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samet Bağcı ve Zübeyde Karabulut'tan oluşan BBP heyeti de CHP'yi ziyaret etti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AKP Milletvekili Ali İhsan Arslan, AKP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurten Güngör, AKP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Enes Günay'dan oluşan heyet ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu ve Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya'dan oluşan CHP heyetini parti genel merkezinde ağırladı. CHP'nin ardından, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz başkanlığındaki MHP heyeti de AKP Genel Merkezini ziyaret etti.

Siyasi partiler arası bayramlaşmalar çerçevesinde, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ise AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ile beraberindeki heyeti ağırladı. MHP'nin bir diğer bayram konuğu ise Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ile beraberindeki heyet oldu.