Slimani Fenerbahçe günlerini anlattı: Türkiye’deki futbol değil, başka bir şeydi

Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı yaratan Islam Slimani, Türkiye günleriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de çok kaotik bir ortam olduğunu ifade eden Slimani'nin açıklamalarından öne çıkan detaylar:

Fenerbahçe günleri: Fenerbahçe'de başarısız olduğumu birçok insan düşünüyor ancak bence başarısız bir deneyimden çok uzak. Tam tersine, geliştiren bir tecrübeydi. Türkiye'de, daha önce görmediğim şeyleri gördüm. Çok başka bir dünya. Türkiye'deki futbol değildi, başka bir şeydi. Sahne arkasında çok şey yaşanıyordu. Atmosfer sağlıklı değildi. Orada birçok şeye katlanmak zorundaydım.

Başlangıçta ilk 11'de başlıyordum ancak bir gecede her şey değişti. Yeni bir teknik direktör geldi ve benimle Benzia'yı kenara çekti. 1 hafta sonra, ikimiz de kiralık oyuncu olduğumuz için idmanlara çıkamayacağımızı söylediler. Bunu aşamadık. O güne kadar, Benzia ve bana niye böyle davrandıklarını anlamadık. Kararlarının sportif olmadığı açıktı. Futbol anlamında konuşuyorsak, biz en iyileriydik.

►Monaco transferi: Monaco'ya transferim bir kaza değildi, her şeyi kanıtladı. Futbola başladığımdan beri, kendime güveniyorum. Fenerbahçe'ye transferim beni cesaretsizlendirmedi. Bazı insanlar sonrasında Monaco'nun beni almasına şaşırmıştı, ben şaşırmadım. Monaco'da birbirini çok iyi anlayan oyuncularla birlikteydik. Herkes birbirini çok iyi anlıyordu. Bu bir sır değil, en iyi oyuncularla oynadığınızda, işler kolaylaşıyor. Ben Yedder gibi bir partnerin olunca, kendinden beklentilerin de artıyor. Golovin, Jovetic, Adrien Silva, Bakayoko, Fabregas gibi futbolcular senin gelişmeni sağlıyor. Gelecek sezon Monaco'da kalıp kalmayacağım bana bağlı değil, kulüp şu ana kadar benimle temasa geçmedi. Şu dönemde kimse aceleci kararlar almıyor. 30 Haziran'a kadar sözleşmem devam ediyor. Ben Monaco'da devam etmek isterim

EUROLEAGUE ŞAMPİYONLUĞU KUTLANDI

Fenerbahçe, erkek basketbol takımının Euroleague’deki şampiyonluğunun 3. yıl dönümünü kutladı. Sarı-lacivertli kulübün Twitter hesabında yer alan paylaşımda, "Takım sporları arasında ülkemize getirilmiş en büyük kupanın yıl dönümü kutlu olsun! Bu onuru bize ve ülkemize yaşatan hocamız ve Avrupa Ligi şampiyonluğu posterimizde yer alan tüm sporcularımızı bir kez daha teker teker gururla hatırlıyor ve kutluyoruz." ifadeleri kullanıldı.