SOL Parti, ülkenin üç farklı noktasında planladığı 'Devrimci Demokrarik Cumhuriyet' mitinglerinin son ayağını bu pazar günü İstanbul'da gerçekleştiriyor.

SOL Parti'nin 'Devrimci Demokratik Cumhuriyet' mitinglerinin son ayağı bu pazar İstanbul'da

7 Kasım'da Trabzon'da, 13 Kasım'da ise İzmir'de binlerce kişiyle 'Devrimci Demokratik Cumhuriyet' mitinglerini gerçekleştiren SOL Parti, mitinglerin son ayağı için İstanbul'da buluşuyor.

21 Kasım Pazar günü Kartal Meydanı'nda yapılacak miting saat 13:00'te başlayacak.

SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen ve İstanbul İl Başkanı Leyla Koç Üzüm'ün konuşma yapacağı mitingte Moğollar ile Ozan Çoban ve Güneş Demir sahne alacak.

SOL Parti İstanbul İl Örgütü, kentin 16 farklı noktasında düzenlediği SOL Buluşmalar ile miting çalışmalarını Ekim ve Kasım ayları boyunca çalışmalarını sürdürdü. Partiden yapılan açıklamaya göre üyeler ve parti dostlarının katılımıyla yapılan buluşmaların yanı sıra demokratik kitle örgütleri, siyasi partiler ve sendikalara da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

“Tek adam rejiminden ülkemizi kurtarmayı acil bir görev olarak önümüze koyuyoruz” diyen SOL Parti, ‘güçlendirilmiş parlamenter sistem’ önerilerini “Anayasal düzenlemeden ibaret basit bir restorasyonla ülkenin içine sürüklendiği krizden çıkmasının mümkün olmadığı açıktır” ifadeleriyle değerlendiriyor.

sol-parti-nin-devrimci-demokratik-cumhuriyet-mitinglerinin-son-ayagi-bu-pazar-istanbul-da-945121-1.