SOL TV’de Söyleşiler programının 19-20 Aralık programı belli oldu. SOL TV ‘Söyleşiler’de 19-20 Aralık tarihlerinde İbrahim Varlı, Mustafa Sönmez, Dr. Güray Kılıç ve Timur Soykan yer alacak.

SOL TV ‘Söyleşiler’de 19-20 Aralık programı belli oldu

SOL TV, 19-20 Aralık söyleşileriyle, koronavirüs salgınından dış politikaya, siyasetten ekonomik kriz ve emekçilere kadar birçok konuda söyleşilerle, izleyicilerinin karşısında olacak.

SOL TV Söyleşiler programı, 19-20 Aralık’ta BirGün gazetesi Yayın Koordinatörü İbrahim Varlı, İktisatçı Mustafa Sönmez, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu üyesi Dr. Güray Kılıç ve BirGün gazetesi yazarı Timur Soykan’ı ağırlayacak.

Programlar, 19 Aralık saat 19:00’da İbrahim Varlı’nın, Biden sonrası ABD politikaları ve Türkiye isimli söyleşisiyle başlayacak. İzleyiciler yine 19 Aralık saat 21:00’da Mustafa Sönmez’in ‘Derinleşen Krizde Emekçiler ve Çözüm’ söyleşini izleyebilecek.

SOL TV 20 Aralık Pazar günü ise, Dr. Güray Kılıç’ın ‘Salgında Sağlık Krizi: Neredeyiz, Şimdi Ne yapmalı’ isimli söyleşisiyle izleyiciyle buluşacak. Programlar, 20 Aralık saat 21:00’de Timur Soykan’ın ‘Zindaşti Olayı ve Baronlar Savunması’ adlı söyleşisiyle son bulacak.

Söyleşiler SOL TV YouTube kanalında planlanan gün ve saatte yayına girecek.