İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi’nde AKP’nin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı. Soylu, burada yaptığı açıklamada, HDP’ye yönelik sert açıklamalarda ve suçlamalarda bulundu; Leyla Güven’e destek eylemi yapan HDP’li vekillere yönelik, “Sen bu milletin milletvekili değilsin, seni bu milletin milletvekili olarak kabul etmiyoruz. Sen Kandil’in milletvekilisin, PKK’nın vekilisin, PKK’nın uşağısın ve oyuncağısın” dedi. Soylu şunları […]

Soylu’dan HDP’lilere: “Bu milletin milletvekili olarak kabul etmiyoruz”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’nın Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi’nde AKP’nin seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Soylu, burada yaptığı açıklamada, HDP’ye yönelik sert açıklamalarda ve suçlamalarda bulundu; Leyla Güven’e destek eylemi yapan HDP’li vekillere yönelik, “Sen bu milletin milletvekili değilsin, seni bu milletin milletvekili olarak kabul etmiyoruz. Sen Kandil’in milletvekilisin, PKK’nın vekilisin, PKK’nın uşağısın ve oyuncağısın” dedi.

Soylu şunları söyledi:

“Neymiş Apo için HDP’li milletvekilleri yürüyecekmiş. Ne oldu? ‘Yürütürsek adam değiliz’ dedik, betona oturdular mı… Sen bu milletin milletvekili değilsin, seni bu milletin milletvekili olarak kabul etmiyoruz. Sen Kandil’in milletvekilisin, PKK’nın vekilisin, PKK’nın uşağısın ve oyuncağısın”