Spice Girls üyesi Melanie Chisholm, yıllar önce İstanbul'a konser için geldiğinde masaj yaptırırken cinsel tacize maruz bırakıldığını açıkladı.

Spice Girls üyesi Melanie Chisholm: Yıllar önce İstanbul'da tacize maruz bırakıldım
Fotoğraf: DepoPhotos

Spice Girls grubundan Melanie Chisholm, yıllar önce İstanbul’da konsere geldiğinde masaj yaptırdığı otelde cinsel tacize maruz bırakıldığını dile getirdi.

Yaklaşık 25 yıl önce Türkiye'de konser veren Melanie, "İstanbul’daydık, iki gösterimiz vardı. Daha önce hiç tam uzunlukta bir konser vermemiştik bu nedenle tabii ki haftalardır prova yapıyorduk" dedi.

The Guardian'ın aktardığına göre; “İlk Spice Girls konseri için oradaydık ve kendimi otelde bir masajla rahatlatmak istedim" diyen Melanie, başına gelenleri anlattı.

Melanie sözlerini şöyle sürdürdü: "Masaj sırasında yaşadıklarımı o an içime gömdüm çünkü odaklanmam gereken başka şeyler vardı. Olay yaratmak istemedim ama aynı zamanda bununla uğramak istemedim. Yıllarca içime gömdüm”

Melanie, “Bir cinsel saldırı olarak, ağır olmayan bir şekilde gerçekleşti diyebilirim ancak ihlal edilmiş, kırılgan, utanmış hissettim" dedi.