tv100'de yayınlanan 'Ertem Şener ile VAR Odası' programında yorumcu Emre Bol, kalp krizi geçirdi. Bol'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Spor yorumcusu Emre Bol canlı yayında kalp krizi geçirdi

tv100'de yayınlanan 'Ertem Şener ile VAR Odası' programında yorumcu Emre Bol, programın son dakikalarında fenalaştı. Kalp krizi geçiren Bol, yayından ayrıldı. İlk müdahaleyi eski FIFA hakemi Deniz Ateş Bitnel konuk odasında yaptı.

tv100'ün haberine göre, yorumcu Emre Bol'un ana damar tıkanıklığına bağlı kalp krizi geçirdiği açıklandı. Ameliyatı tamamlanan Emre Bol'un sağlık durumunun şu an iyi olduğu bildirildi.

Programın yapımcısı Ertem Şener yayını yarıda keserek yorumcularıyla beraber Emre Bol'un yanına gitti. Ambulansın gelmesiyle müdahele yapıldı, ardından ambulans ile hastaneye götürüldü.

Programın yapımcısı Ertem Şener, Emre Bol'un sağlık durumunu hakkında, "Emre Bol kardeşim ameliyattan çıktı. Ana damar tıkanıklığına bağlı kalp krizi geçirdi. Durumu şükürler olsun şu an iyi. Bir kaç gün hastanede kalacak. Arayan, yazan, soran tüm gerçek dostalara teşekkür ederim. Kendisi çok daha güçlenerek dönecek. Dualarınızı eksik etmeyin" açıklamasını yaptı.